MENÜ

Hiteltanácsadás ingatlanfedezet mellett nyújtott szabadfelhasználású hitelfelvételhez.

Nem csak magánszemélyeknek, cégeknek, vállalatoknak is!

 

Amennyien ön vagy cége Magyarországon nem jut megfelelő hitelhez, vagy (BAR) KHR listára került, lehetősége van osztrák hitel felvételére euróban. A hitel felvételéhez Magyarország nagyvárosában lévő forgalomképes, jó minőségű ingatlanra van szükség. Fedezetként a bank elfogadja a kereskedelmi egységeket is, de magáningatlan fedezetet mindenképpen biztosítanunk kell.

 

Nézzünk egy konkrét példát: Amennyiben ön vállalkozó, vagy cégvezető és rendelkezik üzlethelyiséggel, bármilyen jellegű kereskedelmi egységgel, vendéglátó hellyel, lehetősége van az ingatlan forgalmi értékének 50%-ig finanszírozást kérni. Mivel a főfedezete kereskedelmi célú, ezért a bank szükségesnek tart egy magáningatlan fedezet bevonását is. Ebben az esetben az ön ( vagy családja) nevén lévő magáningatlanát ajánlhatja fe plussz fedezetként. Természetesen a plusz fedezet forgalmi értékének 50%-át is finanszírozza a bank. Ha a fent nevezett ingatlan bármelyikén, vagy akár mindkettőn már jelenleg is hitel terhelés van, úgy az osztrák bank elöször kiváltja a meglő hiteleket és ön a különbözetet kaphatja meg.

 

Ezt a fajta hitelt ajánljuk cégeknek, vállalkozóknak is mert a törlesztő részleteket nem kell havonta fizetni csak negyedévente. Így a törlesztésre szánt összeget, a vállalkozásba vissza tudja forgatni akár árúkészletre, akár újabb befektetésekre.

 

Természetesen minden egyes hitelkérelmet a bank egyedileg bírál el. Oly anyira, hogy a kamatok, kondíciók szintén személyreszabottan kerülnek megállapításra.

 

A hitel felvételének menete, nagyon egyszerű:

- ön elküldi nekünk a fedezetként felajánlott ingatlan (ingatlanok) fotóit E-mailen.

- Ingatlanforgalmi szakértőnk megtekinti a fotókat, és előzetesen meghatározza önnek az ingatlan   (ingatlanok) forgalmi értékét.

Így ön minden előzetes költség nélkül kap információt arról, hogy megközelítőleg milyen összegű hitelfelvételre jogosult.

Amennyiben önnek megfelel a felvehető hitelösszeg, kollégánk időpontot egyeztet önnel és személyesen megtekinti az ingatlant.

 

A mgfelelő papírok kitöltését kérjük elvégezni mire a kollégánk a helyszínre érkezik.

Az ön által átadott dokumentumok és a helyszínen készített fotók-ból összeállítjuk hitelkérelmi csomagját német nyelven és a banknak bírálatra átadjuk.

 

A hitelbírálatot követően, az osztrák bank kiváltja az ingatlanon lévő hitelt, a földhivatalba bejegyeztetjük és az elöző bankot töröltetjük.

Ekkor jogosult ön a hitel különbözetének felvételére.

 

Amennyiben szeretne ingyenes hitelajánlatot kérni, kérjük irjon nekünk az alábbi E-mail címre: hiteleuroban@freemail.hu  vagy el is küldheti az ingatlan fotóit rövid szöveg kíséretében.

Várjuk jelentkezését, előzetes hitelbírálatot 24 órán belül végzünk!

Asztali nézet